Zet studenten van De Technische Bijbaan in om verbeteringen en kostenbesparingen te realiseren binnen jouw bedrijf. We nemen arbeidsintensief werk uit handen en werken gefocust aan één opdracht. Onze studenten worden nu al ingezet door bedrijven in de food-, energie- chemie en maakindustrie. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

0
technische studenten
0
afgeronde projecten
0
gecontroleerde P&ID's

Waarom studenten?

Ze zijn slim. Innovatief. Een beetje lui. Precies wat je nodig hebt: luie mensen bedenken de slimste en snelste manier om werk uit te voeren. Effectief en efficiënt. Maar bovenal zetten wij de technische bijbaan in om studenten de kans te bieden praktijkervaring op te doen in het uitdagende werkveld van de noordelijke industrie. 

Wat levert het op?

  • Door bepaalde taken door studenten uit te laten voeren, hebben jouw medewerkers meer tijd om zich op hun eigen taken te richten. Je bespaart tijd en benut aanwezige kennis beter.
  • Je ontmoet het technisch talent van de toekomst. Dit is jouw kans om jongeren te laten zien hoe gaaf werken in de industrie in Noord Nederland is!
  • Voor het tarief van een volwaardig engineer heb je nu twee studenten in huis. Zij werken gefocust aan één taak werken en maken zo vliegensvlug het werk af.

Wat doen ze?

Onze studenten worden ingezet op diverse werkzaamheden. Een veel voorkomend project is het Asset Data Project. Hierbij wordt vaak samengewerkt met de interne onderhoudsafdeling en Engineers van MAAK Techniek & Proces. Samen verhogen zij de data integriteit en uiteindelijk het onderhoudbeleid. We controleren P&ID’s in het veld en verbeteren de bibliotheek en boomstructuur door het toewijzen van functies en locaties. De verbeterde data zorgt voor meer informatie en meer informatie leidt tot verbetering en kostenverlaging. 

Hiernaast hebben we al een aantal studenten mogen inzetten voor andere afdelingen. Bijvoorbeeld op de afdeling planning of logistiek, of voor het analyseren van productieprocessen.

Wil jij de mogelijkheden van #DTB bespreken binnen jouw organisatie? Download onze flyer en ontdek stap voor stap wat onze studenten kunnen betekenen. 

Over

Lees hier waarom en hoe we #DTB opgestart hebben.

Voor studenten

Ontdek aan welke gave projecten jij kunt werken.

Werken bij #DTB

Check hier hoe je kunt solliciteren.

Berichten

Hier vind je alle nieuwtjes en stellen we regelmatig een DTB'er voor.