#DTBDONDERDAG: Jasper Annema

Het is vakantieperiode, de zon schrijnt volop en met een beetje geluk kun ook jij genieten van een welverdiende vakantie. Toch blijft het #DTBDONDERDAG en pakken wij onze kans om Jasper aan jullie voor te stellen!

Welke DTB'er stellen we deze week voor?

Deze week is Jasper Annema aan de beurt om zijn verhaal te vertellen. Hij is eerstejaars Industrial Engineering and Management PTL master student. Daarnaast werkt hij bij Friesland Campina in Beilen. 

Wat doe je dan?

Jasper verzamelt tijdens zijn werk informatie die van groot belang is voor het opstellen van het onderhoudsplan. Dit doet hij door het analyseren van P&ID’s en het uitvoeren van fieldchecks. Daarna wordt de relevante informatie vastgelegd in Excel. 

Jasper: “Naar mijn mening is de praktijkervaring die ik op doe bij Campina erg waardevol. bij DTB heb ik de kans gekregen om het doen en laten van een groot productiebedrijf te zien. Aspecten als omgaan met collega’s, bedrijfsstructuur en managers zijn erg leerzaam. Een belangrijk inzicht dat ik heb opgedaan is dat veranderingen doorvoeren in een groot bedrijf niet eenvoudig is. Bovendien is mijn kennis van installaties en componenten enorm gegroeid.”

En je toekomstdromen..?

Tijdens inhousedagen is Jasper erachter gekomen dat hij later in een productiebedrijf wil werken. Zijn ervaring bij Campina heeft hem geleerd dat zij in elk geval de maakindustrie in wil. 

Dit bericht is geplaatst op 1-8-2019. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *